OM HARKESTAD ENTREPRENØR AS

Harkestad Entreprenør AS ble etablert i 2008. Vår erfaring strekker seg tilbake til slutten av 70-tallet, og vi har i dag 10 ansatte i vårt firma. Harkestad Entreprenør AS har Sentral Godkjenning for Ansvarsrett i flere klasser.

Harkestad Entreprenør AS er din hovedentreprenør, og utfører arbeid i Øygarden og Sotra utenfor Bergen. Vi tar på oss komplette oppdrag, og tilbyr totalløsninger for våre kunder. Ta kontakt i dag dersom du har spørsmål angående våre tjenester, priser eller annet.

DIN TRYGGHET SOM KUNDE

Hos Harkestad Entreprenør er vi lidenskapelig opptatt av at hver kunde—liten eller stor—skal føle seg trygg på et godt resultat. Alle våre prosjekter starter med en god samtale, grundig forventningsavklaring og et fast pristilbud du kan forholde deg til. Underveis i arbeidet er vi åpne for tett dialog, og i etterkant tilkommer det ingen prismessige overraskelser.

Vi innehar formell sertifisering innenfor alle tjenestene vi yter, og kan skilte med en moderne og variert maskinpark. Har du spørsmål om våre tjenester eller hva vi kan gjøre for deg, er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt.

SERTIFISERINGER

Harkestad Entreprenør Sentral Godkjenning

harkestad-entreprenor-as-mef

HAR DU SPØRSMÅL OM VÅRE TJENESTER?

Kontakt oss