SPRENGNING OG RIVNING I ØYGARDEN

Harkestad Entreprenør AS utfører sprengningsoppdrag for private og offentlige aktører, fra småprosjekter på privat grunn til store utbyggingsprosjekter i offentlig regi. Med korrekt sprengningssertifisering har vi kompetanse, erfaring og formell godkjenning til å utføre arbeidet – med gjennomgående fokus på sikkerhet. Sprengningsoppdraget er i trygge hender hos Harkestad Entreprenør.

Vi står også til tjeneste ved rivning, enten det er hele eller deler av bygg som skal rives. Eier du for eksempel et eldre og forfallent bygg som det ikke er hensiktsmessig å rehabilitere, kontakt oss for hjelp til rivning. 

DIN TRYGGHET SOM KUNDE

Hos Harkestad Entreprenør er vi lidenskapelig opptatt av at hver kunde—liten eller stor—skal føle seg trygg på et godt resultat. Alle våre prosjekter starter med en god samtale, grundig forventningsavklaring og et fast pristilbud du kan forholde deg til. Underveis i arbeidet er vi åpne for tett dialog, og i etterkant tilkommer det ingen prismessige overraskelser. Vi innehar formell sertifisering innenfor alle tjenestene vi yter, og kan skilte med en moderne og variert maskinpark. Har du spørsmål om våre tjenester eller hva vi kan gjøre for deg, er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt.

HAR DU SPØRSMÅL OM VÅRE TJENESTER?

Kontakt oss